ПВЦ - заштитни цевки за кабли

Опис

ПВЦ - заштитни цевки за кабли - заштита на кабли за идните генерации

Заштитни цевки за кабли на РЕХАУ се соодветни за подземно инсталирање на некомпримирани водови во врска со профилите, за заштита на електрични водови и комуникациски кабли од механички оштетувања односно на цевката водилка на кабел, како и превземање на РАУДУКТ повеќеслојно инсталирачки цевки.

Предности

Предности

 • Оптимирана приклучна спојка со средна заптивка
 • Широка програма на инструменти
 • Опсег на димензии од d 50 до d 160
 • Оптимирано пакување во дрвени палети

Испорака

Испорака

 • PVC- заштитини цевки за кабел според DIN 8061/62 и DIN 16873, црна боја
 • PVC- заштитни цевки според DIN 8062 и DIN 16875, антрацит боја
 • Други надворешни бои по нарачка

Компоненти на системот:

 • Монтажни арки со различни агли и радиуси на свиткување
 • Двојни приклучни спојки/ракавни спојки
 • Изолатор за растојание
 • Пескарена спојка водилка низ ѕид (со и без стопирач)
 • Сад за затворање
 • Чистач, лепило, средство за подмачкување
 • Полу цевка, спојки на полу цевка и спојки на лакови
 • Садови за нечистотии
 • Swept-T- извод за куќни приклучоци

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати