Семејна куќа во Кавадарци

Семeјна куќа во Кавадарци која плени со својата архитектура, прексрасниот балкон полн со сончева светлина, и беспрекорна светлина и пријатна атмосфера внатре. 

Прозорците направени од профилите ГЕНЕО од РАУ ФИПРО материјал ја заокружуваат и така прекрасната архитектура на објектот за приватно домување. Уште поважно од тоа е што тие обезбедуваат заштеда на трошоците за греење и ладење. 

Прозорците се тие кои обезбедуваат пријатен престој во собите. Со нив, остануваме дел од прородата, околината, луѓето,. Добрите прозорци не разделуваат само од работи кои ни се непријатни, како што е бучавата, студот, горештината. 

МестоКавадарци, Македонија
Носител на проектПриватен имот
Вид на проектСемеjна куќа
Компонентиreferences.component.label
Година2010
Нова димензија во прозорската техника

ПРИЈАВА ВО ПОРТАЛ

Печати