Дихтунзи за рерни и силиконски дихтунзи

Опис

Опис

Техниката за дихтунзи на РЕХАУ за шпорети и рерни содржи различни системи за врати, оптички стакла и плочи за шпорет односно стаклено-керамички плочи.

Тие можат да се прилагодат на дадените индивидуални услови на градба.

Можности на примена

Можности на примена

  • рерни за домаќинствата
  • рерни за угостителството
  • специјални уреди

Варијанти

Варијанти

  • конфекционирана или неконфекционирана метражна стока или должини
  • три- или четворострани рамки
  • отворена или затворена рамка
  • изведба што може да се втисне во рамката наменета за тоа
  • опсег на тврдина од 25 до 80 Shore A
  • отпорност на температура до 300 °C
Печати