Црева за автомати за топли и ладни пијалоци

Опис

Хибридно армирани и неармирани силиконски црева

Опис

Додека при конвенционалната подготовка на кафе врелата вода без притисок прокапува низ кафето, кај модерните кафемати и апарати за еспресо водата се пресува под притисок помеѓу 9 и 16 бари низ многу фино мелен прав.

Хибридно-армираните и неармираните силиконски црева овозможуваат совршено функционирање и оптимално ароматично уживање.

Можности на примена

Хибридно армирани и неармирани силиконски црева

Можности на примена

  • кафемати
  • апарати за еспресо

Предности

Хибридно армирани и неармирани силиконски црева

Предности

  • отпорни на топлина и притисок
  • флексибилни
  • неутрални по вкус
Печати