Лајсни за заштита од удар

Опис

Опис

Лајсните за заштита од удар на РЕХАУ нудат многубројни можности за употреба кога се работи за заштитата од оштетување на уредите за ладење и замрзнување.

Предности

Предности

 • изведба на посебни дизајни според барањата на купувачите
 • остава впечаток за висок квалитет
 • едноставни решенија за монтажа

Варијанти

Варијанти

 • начини на монтажа: со зашрафување, прикачување или поставување со помош на леплива лента
 • меки, полутврди, тврди
 • поделени на два дела со основа на шрафење и горен дел што се прикачува
 • по желба со интегрирана лајсна за етикета за цена
 • флексибилни и во специјална мека изведба
 • во разни бои
 • со различни структури на површините

Прибор

Прибор

 • аголни делови (десно и лево)
 • завршни парчиња
Печати