Други профили

Опис

Опис

Но, портфолиото на РЕХАУ за разладни уреди за домаќинствaта нуди и повеќе:

Рамките за покривање на сандациод тврд PVC и цела една палета на профили за најразлични функции соединуваат функционалност и висок квалитет.

Можности на примена

Можности на примена

 • лајсни за држење на шишиња
 • стакло лајсни
 • лајсни за извлекување
 • профили за опшивање на работни плочи
 • профили за покривање на отвори
 • останати профили според спецификација на купувачите, форми на профили и варијанти на монтажа
 • различни димензии на рамки
 • различни структури на површини

Варијанти

Варијанти

 • најразлични форми на профили
 • изработени од сите стандардни материјали
 • еднобојни, повеќебојни или проѕирни
 • со висок сјај, структурирани или мат
 • можност за облагодорување со помош на декоративни фолии
 • конфекционирани и подготвени за вградување или како фабрички должини
 • цврсто заварување на краевите
 • отпорни на гребење
 • висококвалитетна оптика
 • едноставна монтажа
Печати