ПИТОНИ

Опис

БИДЕЈЌИ ВКУСОТ Е ВАЖЕН

Дали честопати ви пречат многуте водови за пијалоци, кои се поставени поединечно и кои се незаштитени или пак понекогаш размислувате за поефикасен начин за ладење на вашите пијалоци?

Решение за ова се питоните на РЕХАУ.

Предности

Предности

Поврзете ги предностите на РАУАЛКО и ТУБАЛКО со поефикасна техника за ладење:

  • без студени мостови со помош на безрабна изолација со пена
  • константна температура од подрум до славина
  • PVC-лентата штити од оштетување
  • индивидуално составување на ПИТОН от според вашите барања
  • пакување отпорно на удари и гребење

Испорака

Испорака

Питоноот ќе ви го составиме по ваша желба според докажаните програми на РАУАЛКО и ТУБАЛКО.


Наведете ни го бројот на поединечните црева за пијалоци по систем како и саканиот вид на вод за пропратно ладење и дебелината на изолација.
Соодветен формулар за информации може да најдете во делот за симнување фајлови.

Прибор

Прибор

  • РЕХАУ изолација
  • РЕХАУ лента за изолирање (слој од сунѓереста гума и каучук)
  • РЕХАУ селотејп

Downloads

Downloads

Hier finden Sie unsere aktuellen Prospektunterlagen zu den PYTHON Leitungen.

Печати