Црева за пијалоци

Опис

НАЈДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ ПИЈАЛОЦИ

РЕХАУ нуди оптимални решенија за да ги транспортира пијалоците од буре до славина без притоа да загубат на квалитет.

Оттаму, РАУАЛКО и ТУБАЛКО се специјалисти за затворени придружни системи за ладење во вашите уреди за точење пијалоци или во автомати за пијалоци.

Без разлика дали се работи за безалкохолни пијалоци, пиво, вино или кока-кола.

Предности

Предности

Сите црева за пијалоци на РЕХАУ ги исполнуваат како националните прописи за прехранбени производи (BfR/FDA/прирачник 1227) така и СК- одн. Кока-Кола-стандардот (извршена е фабричка ревизија од Кока-Кола Европа).

Предностите на системите за црева се незаменливи:

  • неутрални по мирис и вкус
  • лесни за чистење
  • од високофлексибилни до крајно отпорни на притисок, а истовремено со тенки ѕидови
  • може да се користат при висок работен притисок (армирани со конец)
  • физиолошки безопасни

Испорака

Испорака

РАУАЛКО СК 017-029
- од RAU-PVC 8766
- проѕирен како стакло / високофлексибилен
- за пиво и вино
- за високи барања за притисок (армирани со конец)

ТУБАЛКО СК 017-027
- од RAU-PE 940
- Кока-Кола-согласност
- флексибилен
- за безалкохолни пијалоци, пиво, вино

ТУБАЛКО СК 017-021
- од RAU-PE 230
- со тенки ѕидови, кои истовремено поседуваат висока отпорност на притисок
- за безалкохолни пијалоци, пиво и вино

ТУБАЛКО СК 017-011
- од RAU-PA 102
- висока отпорност на притисок
- Кока-Кола-согласност
- за безалкохолни пијалоци, пиво и вино

Печати