Црева за туш-батерии

Опис

Црева за туш-батерии

ИЗБОРОТ Е ВАШ

 • изведби со арматура од влакна отпорни на притисок
 • поволни црева без арматура
 • црева за туш-батерии на вовлекување
 • црева за туш-батерии со метализирана фолија или монофилни

Кај нас желбите не остануваат неисполнети.

Предности

Црева за туш-батерии

Предности

 • извонредна еластичност
 • одлична стабилност на прекршување
 • отпорност на температура до +60 °C (кај RAU-PVC)
 • без гребење на деликатните површини
 • одлична изолација на температура
 • лесно чистење поради мазната површина
 • имуност на адитиви за бањање, шампони и средства за чистење на бањи
 • неограничен рок на траење
 • дизајн според барањата на купувачите
Печати