Црева за нуркање

Опис

Црева за нуркање

БЕЗБЕДНОСТ ОНАМУ КАДЕ ШТО Е ПОТРЕБНА

РЕХАУ во браншата спорт и слободно време е ценет снабдувач со црева за нуркање за потребите напознатите производители во областа на нуркачкиот спорт.

Материјали

Црева за нуркање

Материјали

Специјални рецепти за материјали од полиуретан (RAU-PUR) и RAU-NBRT (нитрил-каучук-мешавина од полимери) овозможуваат секогаш да можете да се потпрете на цревата на РЕХАУ, без разлика дали се работи за нуркачи под мраз или во топли води.

Предности

Црева за нуркање

Предности

  • некршливост при UV-зрачење или озонско влијание
  • не се создава слина (во базен за пливање)
  • сјајни бои на обвивката
  • отпорност на виткање
  • тестирани во согласност со EN 250
  • не се поткршуваат
Печати