РАУСПИРАФЛЕКС Стандард

Примена

Универзално PVC-црево

Зеленото и проѕирно црево РАУСПИРАФЛЕКС Стандард совршено одговара за вшмукување и транспортирање на вода или друга безмасна течност во домаќинството, земјоделството или при други индустриски примени.

Се покрива температурен опсег од -10 °C до +60 °C.

Предности

Предности

Најдобрите својства на РАУСПИРАФЛЕКС Стандард се:

  • отпорност на прекршување
  • издржливост
  • флексибилност
  • одвнатре мазно, однадвор малку брановидно

Downloads

Downloads

Овде ќе ги најдете актуелните технички упатства за црева за вшмукување и транспортирање РАУСПИРАФЛЕКС

Печати