Арматури

Опис

ПРОГРАМА НАМЕНЕТА И ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕЦОТ И ЗА ГРАДИНАРОТ НА КОГО ТОА МУ Е ХОБИ

Програмата за арматури на РЕХАУ нуди соодветно решение за секој вид на примена.

Функционалноста и ергономијата на арматурите и прскалките за наводнување на големи површини совршено одговараат на барањата за работа во градина. Така рачките за ламели и меките подлошки овозможуваат удобно и лесно работење, дури и по подолга употреба.

Освен тоа, сите арматури со помош на „системот стави-кликни“ лесно се поврзуваат едни со други и се компатибилни со сите системи за поставување.

За сите типови арматури достапни се соодветни арматури за пневматски развод, прскалки за полевање, прачки за прскање и прскалки за наводнување.

Испорака

Испорака

Материјалите од кои се изработени арматурите убедуваат со високиот квалитет и издржливоста.

  • арматури од пластика/ метал
  • арматури од пластика / алуминиум
  • пластични арматури
  • технички месинг

Дизајн

Дизајн

Хармоничниот дизајн и единственоста на боите придонесуваат за високата препознатливост на арматурите на РЕХАУ.


Атрактивниот колорит на производите и хармоничната амбалажа веднаш паѓаат во очи.
Сите амбалажи се повеќејазични и содржат кратко објаснување за производот.

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот каталог за РЕХАУ градинарската техника за сезоната 2011, како и програмата за арматури и прибор во категоријата КОМФОРТ.

Печати