Профили за држачи

Опис

СÈ Е ПОД КОНТРОЛА

Со профилите за држачи на РЕХАУ ви стои на располагање издржана и разновидна програма.
Профилите за држачи изработени од висококвалитетна пластика со помош на квалитетот на материјалите и формата се сообразни на барањата за поставување и употреба.

Спектар на услуги

Спектар на услуги

 • профили за држачи Уни
 • профили за држачи Металик
 • профили за држачи Структура
 • округли профили за држачи

Предности

Предности

Површината на овој држач му дава благородно, отпорно својство како и висока употребна вредност, бидејќи профилот е:

 • отпорен на гребење и триење
 • отпорен на дамки
 • лесен за оддржување
 • со постојана боја
 • пријатен на допир
 • цврст на удар
 • економичен

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот проспект за профили за парапети

Печати