РАУКРОС ДОУ

Опис

ШАРЕНО ИЗОБИЛИЕ

Термособирачките црева РАУКРОС ДОУ се нашите експерти за флуоресцентни лампи.

Силиконските дихтунзиза надворешни лампи го комплетираат нашето портфолио на производи.

Можности на примена

Можности на примена

 • музеи
 • месарници
 • лаборатории

Спектар на услуги

Спектар на услуги

Цревата РАУКРОС ДОУ може да ги добиете во следниве бои:

 • проѕирна црвена
 • проѕирна жолта
 • проѕирна зелена
 • проѕирна сина
 • проѕирна безбојна

Предности

Предности

Истакнати својства на цревото РАУКРОС ДОУ се:

 • тенки ѕидови
 • UV-стабилизирано
 • декоративни светлечки ефекти
 • заштита од пукнатини
 • апсорпција на избрани области на бранови должини

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот РАУКРОС каталог

Печати