РАУКРОС ДС

Опис

ИЗОЛИРАЈ - ЗАШТИТИ - ОБЛОЖИ

Цревото РАУКРОС ДСспецијално е развиено за изолирање, обележување, поврзување, како и за заштита на кабелски сетови и спојувања.

Предности

Предности

Истакнати својства на цревото РАУКРОС ДС се:

  • универзална примена
  • флексибилно
  • огноотпорно спрема MVSS и UL 224

Спекатр на услуги

Спекатр на услуги

РЕХАУ за трговијата и занаетчиството нуди соодветни асортимани во две големини:

  • асортиман С црно
  • асортиман М сортирано по бои


Освен тоа, цревата РАУКРОС ДС се достапни и на практични мали калеми во картонска амбалажа.

Со помош на РАУКРОС ДС Бокс останатите количини се заштитуваат, а стоката лесно се одмотува.

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот РАУКРОС каталог

Печати