Термособирачки црева од мек ПВЦ

Опис

Термособирачки црева од ПВЦ

Опис

Термособирачки црева од мек ПВЦ ја заокружуваат богатата програма на РЕХАУ.Секој артикал може да биде индивидуално употребен по димензија и материјал

Спектар на услуги

Термособирачки црева од ПВЦ

Спектар на услуги

Термособирачките црева ги има или во рамна или нерамна изведба и обезбедуваат различна примена на пример за сигурност при фаќање, сигурност од лизгање, отпорност.

Downloads

Downloads

Овде ќе го најдете актуелниот РАУКРОС каталог

Печати