Голем избор на дизајни

Направете индивидуален карактер на Вашата куќа со прозорците од РЕХАУ.

Ваши прозорци. Ваш стил.

Прозорците обезбедуваат многу светлина и удобност во домот а истовремено се ликот вашиот дом. Овозможете му на вашиот дом да добие индивидуален карактер со прозорците од РЕХАУ . Дозволете си обликување вашите прозорци по ваш вкус. Дали класично бели или во боја – благодарение на нашата огромна палета на форми и бои – препуштете се на Вашата фантазија. 


Боја:
Со над 220 бои секоја желба станува стварност. Во нашата палета на бои ќе најдете не само универзални бои со глатки површини туку и  благородни дрво декори или антрацит со структурирани површини.

Форма:
Индивидуалните форми како кружен или триаголен прозорец  отвараат нови архитектонски можности. Дали голем или мал, еднокрилен или двокрилен, со пречка или без – може да ги обликувате Вашите прозорци по ваш вкус.

Имате на располагење повеќе од 220 бои при уредување на прозорецот.

Кликнете ТУКА за да изберете соодветна боја на прозорецот. 
Форми на прозорци | Големи или мали, едно- или двокрилни, прозорци со или без пречка


Прозорците од РЕХАУ профили можат и повеќе: 

Со прозорците од РЕХАУ профили не само што имате голема слобода и при изборот на дизајн, туку добивате и: 

Што очекувате од Вашите прозорци? Во нашата палета на производи ќе го најдете вистинскиот систем за  вашиот дом.

Mit SYNEGO Fenstern ​Energie sparen dank hoher Wärmeeffizienz

СИНЕГО

Прозорци за пријатно чувство
Neues Dokument

ГЕНЕО

Прозорци со карактер

Во Ваша близина

Овде ќе ги најдете нашите партнери, производители на прозорци кои можете лесно да ги контактирате.
Печати