Сигурносни прозорци

РЕХАУ Прозорците не им даваат шанса на натрапниците!

Во домот треба да се чувствувате сигурно. Прозорците од РЕХАУ имаат оптимална заштита од провала – имаат различни класи на заштита. На тој начин во секое време се чувствуте сигурно. Искористете го  All-in-One- решението и  опуштетете се!

Одберете различни класи на отпор и обезбедете оптимална заштита од провала.

Класата на отпор на прозорците  може да ја утврдите според Вашите потреби. Највисоката класа на отпор не е секогаш неопходна. Веќе постојат едноставни мерки за зголемување на сигурноста.

Чувствувајте се сигурно!

Со правилно применета сигурноста техника нема да имате проблеми. Околу 80% од провалувањата во домовите се случуваат преку лесно пристапните врати и прозорци. Има едноставен начин за да се направи домот посигурен: РЕХАУ прозорците имаат сигурносна заштита која му ја отежнува работата на крадецот.  

Кај повеќе од една третина провалувањата се неуспешни благодарените на сигурносната опрема.

Дознајте овде повеќе за класи на отпор


Прозорците од РЕХАУ профили можат и повеќе: 

Тие даваат и: 

Што очекувате од Вашите прозорци? Во нашата палета на производи ќе го најдете вистинскиот систем за  вашиот дом.

Mit SYNEGO Fenstern ​Energie sparen dank hoher Wärmeeffizienz

СИНЕГО

Прозорци за пријатно чувство
Neues Dokument

ГЕНЕО

Прозорци со карактер

БРИЛАНТ ДИЗАЈН

Уживајте во слободата при избор на бои и облици

ЕУРО ДИЗАЈН 70

Еуро Дизајн 70 се профили за прозорци за низок буџет и обезбедуваат многу светлина.

Во Ваша близина

Овде ќе ги најдете нашите партнери, производители на прозорци кои можете лесно да ги контактирате.
Печати