РЕХАУ Инфолинија за прозорци

Вашите повици ги очекуваме на бесплатната линија на бројот: 0800 55 777.
Со задоволство ќе одговориме на Вашите барања.

Бесплатната инфо-линија на РЕХАУ е достапна од понеделник до четврток од 9:00 до 16:00 часот и петок од 9:00 до 12:00 часот. Можете да испратите и Е-Маил: skopje@rehau.com

Нашите технички лица со задоволство ќе одговорат на сите Ваши прашања за РЕХАУ прозорците, сервисот и евентуалните проблеми при нивното функционирање.

Печати