СИНЕГО прозорци

Предности

Убавото чувство започнува со топлина.

Со СИНЕГО Вашиот дом е удобен и сигурен: Во споредба со актуелните прозорци СИНЕГО обезбедува мин. до 50% поголема топлинска изолација. Така, значително се намалуваат трошоците за греење и се доживува пријатно чувство, од кое нема да сакате да се откажете:

 • Заштеда на енергија благодарение на топлинската ефикасност
 • Уживање во тишината со најдобра звучна изолација 
 • Чувство на сигурност со индивидуалната заштита од провала во Вашиот дом 
 • Слобода во дизајнот  со повеќе од 220 бои и најразлични форми
 • Сјајно чисти прозорци благодарение на мазните површини од тн. High-Definition-Finishing-формула 
 • Одговорен удел  благодарение на производството со заштеда на ресурси и заштита на околината 

РЕХАУ партнер во близина

*Стандарден прозорец со Uw = 1,36W/m²K; СИНЕГО со Uw = 0,66W/m²K

Форма и боја

Остварете ги вашите лични претстави за прозорци со СИНЕГО: сјајно бело, топли дрвени декори со структурирана површина или модерни бои. 

Помеѓу повеќе од 220 декори ќе го најдете посакуваната боја. Можете да одберете и разллична боја на надворешната и внатрешната страна на прозорецот, на пример: надвор антрацит а внатре класично бела. 


Designfreiheit mit mehr als 220 Farben und verschiedensten Formen

РЕХАУ партнер во близина

Техника

Во внатрешноста на прозорецот има добро обмислена архитектура.

 • Длабочина на вградување 80 mm за потенок стил 
 • Мала видлива висина со 117 mm за поголем внес на светлина 
 • Дебелина на стакло со 51 mm за трослојно топлински изолациско стакло 
 • 7 комори на рамката, 6 комори на крилото за висока изолација 
 • Дихтунзи за заштита од провев и влага 
 • Можно е поставување на трет средишен дихтунг заради уште поголема топлинска изолација 

РЕХАУ партнер во близина

Печати