Лесно одржување и удобност

Профитирајте со лесно одржување. 

Бидејќи никој не сака да го поминува времето чистејќи и одржувајќи ги прозорците во домот. Затоа, нашите прозорци нудат исклучителна удобност голема отпорснот на климатски промени, дожд, снег, нечистотија и прашина, како и постојано отворање и затворање на прозорците и вратите. 

РЕХАУ прозорците имаат исклучителна површина. Досадното чистење е веќе минато. Од денес, прозорците ќе ги чистите без мака со вода. Така ќе ви остане повеќе време за други активности. 

  • Посакувате прозорци кои лесно се чистат?
    Нашите прозорски рамки имаат исклучителна површина. Тие се особено сјајни и мазни. Така нечистотијата и прашината немаат површина на која можат да се задржат. 
  • Немате време за одржување?
    Немора повеќе да го трошите времето на бојадисување на прозорците. Денес одржувањето на прозорците подразбира само лесно подмачкување со една капка домашно масло кај подвижните делови на прозорецот, како и обнувување на дихтунзите со силикон. Тоа е се. 
Кај погрубо структурираните површини нечистотијата лесно влегува во длабочина.

Кај РЕХАУ прозорците нечистотијата тешко може да се задржи на површина.

Врз структурирани површини нечистотијата многу лесно навлегува во длабочина и потоа тешко се чисти.

ХДФ (HDF High-Definition-Finishing)-технологијата обезбедува значително помазни површини, на кои не може да се задржи нечистотија. 


Така, долго ќе им се радувате на Вашите прозорци.

Производителите на прозорци во Ваша близина подетално ќе Ве информираат. 

Нашите прозорци можат и повеќе. 

Тие не само што лесно се чистат и одржуваат, туку и обезбедуваат:

Кои очекувања ги имате за Вашиот прозорец ? Во нашита широка палета на производи сигурно ќе го најдете прозорецот што одговора во Вапиот дом:

Mit SYNEGO Fenstern ​Energie sparen dank hoher Wärmeeffizienz

СИНЕГО

Прозорци за пријатно чувство
Neues Dokument

ГЕНЕО

Прозорци со карактер

БРИЛАНТ ДИЗАЈН

Уживајте во слободата при избор на бои и облици

ЕУРО ДИЗАЈН 70

Еуро Дизајн 70 се профили за прозорци за низок буџет и обезбедуваат многу светлина.

Во Ваша близина

Овде ќе ги најдете нашите партнери, производители на прозорци кои можете лесно да ги контактирате.
Печати