Композитни профили за тераса

Композитни профили за тераса
Композитни профили за тераса
Композитни профили за тераса
Композитни профили за тераса
Композитни профили за тераса

Уредување на отворени простори со РЕЛАЦО профилите за тераса. 

РЕЛАЦО профилите за тераси  од РЕХАУ се решение за Вашите најголеми побарувања. Профилите од композитениот материјал ВПЦ ( WPC Wood-Plastic-Composite) ги обединуваат предностите на на вистинско дрво со предностите на висококвалитетните полимерни материјали. Со РЕЛАЦО ВПЦ (RELAZZO WPC) профилите за тераси, Вашата тераса потсетува на тераса изработена од дрво, со таа разлика што изгледот се задржува долготрајно.


Долгогодишно искуство и компетентнос се одлики на материјалот  РАУВУД(RAUWOOD), кој се направени профилите РЕЛАЦО. aСо тоа профилите не само што не се кршливи и стабилни во однос на формата, туку се и отпорни на временски влијанија како силни сончеви зрачења, жештина, влага, студ и мраз. Тоа овозможува неограничено користење во непосредна близина на вода.e.

Профили за тераса RELAZZO

Профитирајте од одлучувачките предности на РЕЛАЦО профилите за тераси од ВПЦ ( WPC):

  • Пријатно чувство при газење со боса нога – идеално за деца
  • Нема фарбање, подмачкување или лакирање
  • Бои кои не избледуваат
  • Отпорни на временски влијанија како силни сончеви зрачења, жештина, влага, студ и мраз
  • Имаат пријатна, топла оптика
  • За нивното производство не се применуваат тропски дрва, туку само дрва од  докажана европска дрвна индустрија 
РЕЛАЦО профили за тераси  за разновидна примена

РЕЛАЦО профили за тераси  за разновидна примена

РЕЛАЦО профилите за тераси имаат широка примена. Дали се работи за мала или голема тераса, и да поставите профили на балкон , во зимска градина , околу базен или за скалила?

Со различните варијанти РЕЛАЦО овозможува индивидуално уредување на терасата.


Дизајн до перфекција: РЕЛАЦО профили за тераси и нивните бои

Дизајн до перфекција: РЕЛАЦО профили за тераси и нивните бои

Со нашите четири различни профили за тераси РЕЛАЦО puro (RELAZZO puro), РЕЛАЦО finello (RELAZZO finello), РЕЛАЦО naturo (RELAZZO naturo) како и RРЕЛАЦО coro (RELAZZO coro) со различно структурирани површини, атрактивни бои како и меѓусебно комбинирани широчини на профилите, имате неограничени можности за уредување на терасата - независно од големината и бојата. Различните варијанти на профили, благодарение на едноставниот систем за монтажа, обезбедуваат едноставно поставување на подот. 

Одлучете се кој од понудените профили за тераса одговара на Вашата тераса или двор:


РЕЛАЦО финело и натуро

РЕЛАЦО финело и натуро

РЕЛАЦО финело(finello) и натуро (naturo)  - природен дизајн Мој вкус, мој избор. Три различни структури на површини и три бои. Дадете и слобода ...

РЕЛАЦО пуро

Нашиот најпродаван профил за подови. Со атрактивни бои и структурирани површини.Сакате да започнете со планирање на тераса, потребни Ви се подетални информации или пак барате наш партнер во близина? Нашиот РЕЛАЦО сервис за вас: 


Планер за тераси РЕЛАЦО

Планер за тераси

Едноставно планирање и пресметка на оптимална количина на потребен материјал РЕЛАЦО профили за вашата тераса. 

Барање на партнер

Овде ќе најдете стручен партнер за РЕЛАЦО подовите за тераса. 
Печати