Компанијата

Топ производи

Ние за нас

РЕХАУ е водечки понудувач на системски решенија кои се засноваат на полимери во областа на градежништвото, ...

Вработувања и кариера

На повеќе од 170 продажни места низ целиот свет РЕХАу има вработено околу 19.000 работници.

Прес

Нашиот прес обезбедува материјали за новости, прес информации како и материјали за радио и телевизија.

Новости

12.01.2018
News

РЕХАУ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО РАКОМЕТ ВО ЗАГРЕБ 2018

„Ниту еден спорт не е така моќен и не ги поврзува луѓето во Македонија како што тоа го прави ракометот. Европското ...
05.06.2017
News

РЕХАУ подржувач на кампот Кирил Лазаров

РЕХАУ и Кирил Лазаров продолжуваат заедно да инвестираат во градење на вистински вреднонсти кај децата РЕХАУ, и ...
Печати