Австрија

Во Австрија РЕХАУ има вработено 450 работници и тоа во диркецијата во Гунтрамсдорф, Виена, во продажното биро Виена, продажнотот биро во Линц и Грац како и фабриката за производство во Ноиленгбах.

Österreich

Печати