РЕХАУ на саемот ФЕНСТЕРБАУ ФРОНТАЛЕ 2014

21.02.2014

od 26. - 29. март 2014 во Нирнберг,Германија - хала 4A, штанд 123

Од 26. до 29. март 2014 година, РЕХАУ ќе се претстави на саемот fensterbau frontale – најголемиот саем за прозорска и фасадна техника - во Нирнбарг. Во фокусот оваа година покрај веќе докажаната техника на ГЕНЕО профилот ќе бидат и некои новитети.

Оваа година РЕХАУ ќе се претстави под мотото „На Вашиот успех му даваме профил“. Штандот на РЕХАУ ќе биде поставен централно во халата 4A и голем простор повторно ќе биде зафатен со системот на профили ГЕНЕО. Градежниците со нив профитираат поради неговата безкомпромисност, висока енергетска екикасност и топлинска изолација а добиваат и најдобри вредности во однос на звучната изолација, заштита од провала, форма и удобност. ГЕНАО системот е дополнет со системот за проветрување GENEO INOVENT, кој беше најавен на минатио саем.

Стручните лица можат да очекуваат и други иновативни новитети и интересни теми на штандот на РЕХАУ 123 во хала 4A.

Ова можеме веќе да го откриеме:

  • GENEO: единствен и иновативен
  • НОВО! SYNEGO: добра комбинација

Посетете не!
Од 26. - 29.03.2014, секојдневно 9 до 18 часот, сабота до 17 часот.
РЕХАУ сега во хала 4A, штанд 123

Овогодинешната мапа на халите како и повеќе информации за fensterbau/frontale ќе најдете на официјалната њеб страна: http://www.frontale.de/

РЕХАУ групацијата

Како врвна марка за решенија кои се базираат на полимери РЕХАУ е лидер во областите градба, автомобилска индустрија (мотиви за автомобили) и индустрија на меѓународно ниво. Со иновативан сила, присутност во повеќе области и од тоа произлезената синергија, нашето фамилирјарно претпријатие е единствено во индустријата со вештачки материјали. Нашите главни компетенци се развивање на материјали и ситеми и техника за површини. Со своите 19.000 вработени на преку 170 локации ширум светот РЕХАУ завзема значајно место како поттикнувач на иновации.

Во Македонија РЕХАУ е присутен од 1999 година. Од продажното биро во Скопје се обработува пазарот во Македонија, Косово и Албанија. Продажното во Скопје, заедно со претставништвата во Приштина и Тирана брои 21 вработени.

Печати