Искусни работници

Барате нов предизвик и одговорност? Ние, како успешно, интернационално претпријатие, со широко поставени нови перспективи, Ви нудиме можност да ги спроведете вашите искуства и идеи. Затоа што типуваме на луѓе кои знаат што зборувват и прават.

Доколку во обој момент немеа распишано соодветна позоција за Вас, сепак ќе ни биде драго за Вашата апликација. Соодветните кандидати ги земаме во нашата база на податоци, и ќе Ви се пбратиме кога ќе излезе интересна позиција.

People drive REHAU

Печати