Студенти (м/ж)

Студирате и цврсто работите на развојот на својата професија? Саката продлабочување на знаењто во пракса, за подоцна да дипломирате со искуство од едно интернационално претпријатие? Ние ќе Ви помогнеме!

Без разлика до каде сте со вашите студии и кои способности и интереси ги имате, ние ви нудиме различни начини на соработка: дали во рамките на практична работа, или како подршка при изработката на Вашата дипломска работа - искористете ја шансата да го запознаете РЕХАУ.

Your access to advancement

Печати