Набавки

Формулар за контакт

Имате прашања на тема материјали и логистика во РЕХАУ? Тогаш пратете ни ги Вашите предлози! Еве го нашиот формулар за контакт.

Формулар за контакт

Иновации

Дококлу сметате дека припаѓате тука и сакате да дискутирате за Вашите најнови идеи со нашите специјалисти на денот за иновации кај добавувачите, тогаш искористете ја оваа шанса и контактирајте не. Ќе добиете одговор во рок од 5 дена.

Материјал за производство

Материјал за производство

Zukaufteile und Lohnarbeiten
Rohstoffe
Derzeitige Auslastung

Нови добавувачи

Материјали за производство