macedonia_news - 114997

РАКОМЕТЕН КАМП КЛ7

И оваа година РЕХАУ е горд партнер на ракометниот камп Кирил Лазаров, кој се одржува во Охрид овие две недели.

27.06.2019

Ние ги имаме најдобрите производи на пазарот па така и гордо ги подржуваме најдобрите проекти во државата.

Во кампот овие 2 недели тренираат вкупно 400 деца и тоа директно под капата на најдобриот ракометар Кирил Лазаров.

Секоја година кампот добива се повеќе на значење и популарност, особено заради тоа што инвестира во најважната нишка во едно општество – децата.


РЕХАУ ги покани на кампот своите клиенти, производители на прозорци, на ручек со Кирил Лазаров. Дојдоа 14 клиенти.

Заедничката подршка на спортот се повеќе не сплотува како партнери.  

Engineering progress

Enhancing lives