Повеќе контрола со паметниот телефон

Кога тргнува следниот приградски воз, какво ќе биде времето утре, колку чекори сме презеле: Со нашите паметни телефони знаеме сè и имаме за сè под контрола. А со RE.GUARD апликацијата, сега исто така и за водоводот.2

BAU-D1509_CL - 83023

RE.GUARD апликацијата со еден поглед ги покажува сите важни информации во врска со водоводите.

Тоа не помага само кога станува збор за спречувањето на поголемите оштетувања од водата од водоводот, туку и во секое време овозможува преглед на водоводите. Доколку има аномалии, преку апликацијата се испраќа порака, додека RE.GUARD автоматски интервенира и го исклучува водоводот. Исто така и рачното исклучување на водоводот – на пример за време на подолго патување – може да се изврши удобно преку апликацијата.Едноставно ракување и во секое време на дофат – RE.GUARD апликацијата

REGUARD_App_Mockup_iPhone_Homescreen_DE_Online - 86483

Сè со еден поглед

Во ажурираниот преглед на статусот, во секое време се прикажува дали е сè во ред со водоводите. На овој начин, Вашите клиенти се информирани и може да уживаат во чувството на безбедност.

REGUARD_App_Mockup_iPhone_Alarm_DE_Online - 86482

Секогаш информирани

Доколку контролерот на вода открие истекување, ќе бидете известени преку насочено известување на паметниот телефон – зависно од избраниот режим ќе може да се одлучи, дали да се блокира или не. Во случај на детектирано пукање на цевка, RE.GUARD самостојно се исклучува.

REGUARD_App_Mockup_iPhone_Wasserverbrauch_DE_Online - 86484

Заштеда на вода

Апликацијата детално ја прикажува дневната потрошувачка. На овој начин е видливо во кој час колкава била потрошувачката на вода, па така може да се препознаат и имплементираат потенцијалите за заштеда при потрошувачката на вода.Се уверивте?

Стапете уште денес во контакт со нашиот овластен претставник за продажба на РЕХАУ и консултирајте се во детали.2 Се претпоставува дека паметниот телефон е поврзан со интернет.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection