RE.GUARD – Инсталирање на контролерот на вода чекор по чекор

Инсталацијата на RE.GUARD се одвива брзо и едноставно – без оглед дали станува збор за новоградба, реновирање или надградба во постојната инсталација на вода за пиење, не прави никаква разлика. Исто така и поставувањето се одвива само во неколку потези. Благодарение на завртката на навојот, RE.GUARD може да се поврзе на кој било систем на цевки.


Чекор 1

Преземете ја RE.GUARD апликацијата и следете го упатството чекор по чекор.


 
410-D053_CL - 85330


Чекор 2

Поврзете ја RE.HUB портата со рутерот.410-D052_CL - 85331


Чекор 3

Скенирајте го и активирајте го QR-кодот на задната страна на RE.HUB со апликацијата.410-D049_CL - 84945


Чекор 4

Поврзете ги компонентите едни со други со притискање копче на контролерот на вода и потоа нагодете ги граничните вредности во апликацијата.410-D048_CL - 84943


Чекор 5

RE.GUARD контролерот на вода се монтира по водомерот и пред филтерот во домот. Готово!

За новоградба, реновирање и надградба

Без оглед какво е Вашето барање, благодарение на компактниот облик, RE.GUARD контролерот на вода е погоден и за примена во ограничени простори.

Стапете во контакт сега
REGUARD_Wassersteuerung_Vermassung_DE_Online@2x - 86590


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection