Сигнализатори за вода – секогаш онаму каде што се потребни

RE.GUARD сигнализаторите за вода откриваат вода на особено критични места и помагаат во дополнителната заштита на домот на Вашите клиенти од оштетувања од водата.

410-D024_CL - 83012


Повеќе сигурност со сигнализаторот за вода RE.GUARD

Уживајте во повеќе безбедност со RE.GUARD сигнализаторите за вода

Одводи што пропуштаат или поврзувања на навоите што капат во ѕидот: Оштетувањата од водата честопати се откриваат дури кога веќе се засегнати градежната ткаенина или инвентарот. Сигнализаторите за вода што опционално се достапни со RE.GUARD контролерот на вода се грижат да не дојде до тоа. Тие ја регистрираат истечената вода и може да се постават флексибилно насекаде во домот.

Флексибилното поставување на сензорите за вода е можно благодарение на продолжниот кабел што е опфатен во опсегот на испораката, така што на сите критични места може да се превенира, независно од локалните околности.Овдека е исплатливо да се постават сигнализатори за вода:

410-D055_CL - 86085

Машини за перење

Дефектните црева или заптивки кај машините за перење и машините за миење садови може да бидат проблем. Вградените аквастоп функции може да не успеат – и потоа штетата е голема.

410-D041_CL - 83037

Бања

Од кадата што се прелева па сè до пукнатиот сифон под мијалникот: Во бањата нешто може брзо да тргне наопаку.

410-D054_CL - 86084

Дневни соби и кујни

Одводи што пропуштаат или поврзувања на навоите што капат во ѕидот: Оштетувањата честопати се откриваат дури кога веќе се засегнати градежната ткаенина или инвентарот.

410-D036_CL - 83029

Продолжна сонда

Продолжен кабел со сензор за особено тешко пристапни места. Продолжната сонда кај сигнализаторот за вода е опфатена во обемот на испорака.

 


Сигнализаторот за вода се порачува дополнително, едноставно и одделно


Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection