REHAU-Window-Solutions_FF-2024_All-In-One-Partner_FINAL - 100001527

REHAU Window Solutions на Fensterbau Frontale 2024

All in One Partner. Создавајте разлика. Развивајте го бизнисот.

22.02.2024

  • All in One Partner. Создавајте разлика. Развивајте го бизнисот.
  • Совршени профили: суверен во основниот бизнис.
  • Подготвен за иднината: иновациите и инспирацијата обезбедуваат одржлив успех. 
  • Уникатна ефикасност: секогаш нови решенија и нови бизнис модели.
  • Пионер во одржливост: Вчера. Денес. Утре.

REHAU Window Solutions целосно се фокусирани на Fensterbau Frontale 2024. Од 19 до 22 март, иновациите и интеракцијата за и со целата индустрија ќе бидат приоритет во Нирнберг. Професионалците за прозорци ќе профитираат од информациите и инспирацијата. REHAU Window Solutions покажуваат бизнис модели во 360 степени, за успешна иднина. Новитетите на Fensterbau Frontale 2024 се основа за секогаш нови и секогаш можности од еден извор. Од REHAU Window Solutions. Партнер за сè-во-едно. Создавајте разлика. Развивајте го бизнисот.

REHAU Window Solutions ќе учествува на Fensterbau Frontale 2024 во Нирнберг и ќе покаже како индустријата ширум светот профитира од постојани иновации за индивидуални можности од еден извор. REHAU Window Solutions е All in One Partner. Создавајте разлика. Развивајте го бизнисот.

Од 19 до 22 март, професионалците за прозорци од целиот свет на 650 квадратни метри ќе најдат одржливи решенија во 360 степени за нивните соодветни бизнис модели во REHAU Window Solutions. 

„Како врвен понудувач на системски решенија, REHAU Window Solutions на Fensterbau Frontale 2024 ја нагласува својата уникатна експертиза во сите релевантни бизнис области: прозорски профили до совршенство, паметни производи, дигитални услуги, оптимизирани додатоци, и тоа секогаш со интегрирана одржливост во целиот систем. REHAU Window Solutions се реномиран снабдувач на модули во индустријата за прозорци за индивидуалните успешни модели на нашите партнери, во духот на „Создавајте разлика, развивајте го бизнисот“, вели Карстен Хојер, извршен директор на REHAU Window Solutions.

Иновациите на REHAU Window Solutions на водечкиот светски саем во Нирнберг ќе се фокусираат на овие теми:

  • All in One Partner. Создавајте разлика. Развивајте го бизнисот.
  • Совршени профили: суверен во основниот бизнис. 
  • Подготвен за иднината: иновациите и инспирацијата обезбедуваат одржлив успех. 
  • Уникатна ефикасност: секогаш нови решенија за секогаш нови бизнис модели. 
  • Одржливост како фактор за успех: Револуционерност. Вчера. Денес. Утре.

„REHAU Window Solutions и во иднина ќе останат централно средиште за комуникации за целата индустрија. По култниот World of Windows 2022 и револуционерната Welcome ARTEVO Week 2023, во 2024 година поставуваме нови стандарди, во однос на едно постојано индивидуализирано искуство на клиентите, со вистинска додадена вредност за сите целни групи. Целиот тим на REHAU Window Solutions чувствува огромна радост за возбудливата и фокусираната размена со целата индустрија за прозорци“, вели Петер Коцур, директор за маркетинг на REHAU Window Solutions.
 

REHAU Window Solutions на Fensterbau Frontale 2024 во Нирнберг. 
Од 19 до 22 март 2024 година. 
Хала 4A, штанд 123.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection