Славиме 75 години REHAU

Бројот 75 е од посебно значење за REHAU. Тој се однесува на времето во кое компанија од тројца луѓе стана светски концерн. Тој го симболизира нашето богато искуство и во исто време покажува дека во текот на сите 75 години возможна е континуирана иновација. Овој број ја опишува неуморната посветеност на нашите одлични вработени, кои секојдневно работат на нови решенија за нашите клиенти и се однесува на важните години на учење, понатамошен развој и возбудливи проекти.

Истовремено, симболизира посебни години, во кои можевме да работиме со најдобрите клиенти, партнери и даватели на услуги. Благодарни сме и горди на оваа одлична соработка.

Славиме 75 години REHAU

Бројот 75 е од посебно значење за REHAU. Тој се однесува на времето во кое компанија од тројца луѓе стана светски концерн. Тој го симболизира нашето богато искуство и во исто време покажува дека во текот на сите 75 години возможна е континуирана иновација. Овој број ја опишува неуморната посветеност на нашите одлични вработени, кои секојдневно работат на нови решенија за нашите клиенти и се однесува на важните години на учење, понатамошен развој и возбудливи проекти.

Истовремено, симболизира посебни години, во кои можевме да работиме со најдобрите клиенти, партнери и даватели на услуги. Благодарни сме и горди на оваа одлична соработка.

GAZ_165_01_M-1097871_web


Заедно за подобар свет.

Минатото нè научи како можеме да креираме иновативна иднина. Со помош на нашите заеднички вредности и способности, како што е нашиот пионерски дух и нашата визионерска моќ, секој ден ни успева да го подобриме животот на луѓето во целиот свет.


Заедно за подобар свет.

Минатото нè научи како можеме да креираме иновативна иднина. Со помош на нашите заеднички вредности и способности, како што е нашиот пионерски дух и нашата визионерска моќ, секој ден ни успева да го подобриме животот на луѓето во целиот свет.


75 години пионерски дух.

Од денот кога Хелмут Вагнер го има основано REHAU во 1948 година, нашата компанија значително се развива и создава иновации, кои го променија светот. Овој оптимистички, авантуристички дух го нарекуваме „пионерски дух“ и тоа е една од причините зошто REHAU се смета за храбар иноватор ширум светот. Ова значи дека секогаш одново успеваме да ги најдеме вистинските решенија за нашите клиенти.


75 години пионерски дух.

Од денот кога Хелмут Вагнер го има основано REHAU во 1948 година, нашата компанија значително се развива и создава иновации, кои го променија светот. Овој оптимистички, авантуристички дух го нарекуваме „пионерски дух“ и тоа е една од причините зошто REHAU се смета за храбар иноватор ширум светот. Ова значи дека секогаш одново успеваме да ги најдеме вистинските решенија за нашите клиенти.


75 години визионерска моќ.

Визионерската моќ е многу ценета способност во REHAU. Таа нè инспирира да влијаеме на иднината и да ја обликуваме истата со предвидливост и имагинација. Така наоѓаме и развиваме иновативни решенија, кои го збогатуваат животот на нашите клиенти. Сè е можно ако размислуваме однапред и сме подготвени да работиме напорно на остварување на нашите соништа.

0000A519_30860_2 - 30860
BART00001_05_Technikum_294536_0 - 294536
Kunststoffformgeber 1976 REHAU Group
AL-D2110_01_CL - 1096038
AL-D2660_CL - 1093509

75 години визионерска моќ.

Визионерската моќ е многу ценета способност во REHAU. Таа нè инспирира да влијаеме на иднината и да ја обликуваме истата со предвидливост и имагинација. Така наоѓаме и развиваме иновативни решенија, кои го збогатуваат животот на нашите клиенти. Сè е можно ако размислуваме однапред и сме подготвени да работиме напорно на остварување на нашите соништа.

0000A519_30860_2 - 30860
BART00001_05_Technikum_294536_0 - 294536
Kunststoffformgeber 1976 REHAU Group
AL-D2110_01_CL - 1096038
AL-D2660_CL - 1093509

75 години подобрен квалитет на животот.

Во минатото, сегашноста и во иднината, задоволството на нашите клиенти секогаш е наш врвен приоритет. Тоа е главната причина за постоењето на нашата компанија. Затоа, го усовршивме користењето на нашето техничко знаење од светска класа, со цел да го подобриме квалитетот на животот ширум светот.

0000DFF4_30738_1 - 30738
000022B6_6530_0 - 6530
E56-D036_322343_0_CL - 322343
M00-D1186_CL - 87620
700-D451_CL_02 - 84614
O95-D049_CL - 1097200

75 години подобрен квалитет на животот.

Во минатото, сегашноста и во иднината, задоволството на нашите клиенти секогаш е наш врвен приоритет. Тоа е главната причина за постоењето на нашата компанија. Затоа, го усовршивме користењето на нашето техничко знаење од светска класа, со цел да го подобриме квалитетот на животот ширум светот.

0000DFF4_30738_1 - 30738
000022B6_6530_0 - 6530
E56-D036_322343_0_CL - 322343
M00-D1186_CL - 87620
700-D451_CL_02 - 84614
O95-D049_CL - 1097200

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection