Што содржи пакетот RE.SOURCE?


RE.SOURCE BASIC

Опфатено е во испораката:

 • Единица за под маса BASIC
 • Чешма BASIC
 • Филтер за вода PreCoat
 • CO2-цилиндар од 425 g
 • Пакет за инсталација
Единица за под маса BASIC

RE.SOURCE BASIC хром

RE.SOURCE BASIC мат

Број на материјалОзнакаФормаПовршина 
14581191001BASIC комплет арматура со CO2-цилиндарC-формаХром 
14581201001BASIC комплет чешма со CO2-цилиндарC-формаМат 
14581211001BASIC комплет чешма со CO2-цилиндарL-формаХром 
14581221001BASIC комплет чешма со CO2-цилиндарL-формаМат RE.SOURCE PREMIUM

Опфатено е во испораката:

 • Единица за под маса PREMIUM 
 • Чешма PREMIUM
 • Филтер за вода PreCoat
 • CO2-цилиндар од 425 g
 • Пакет за инсталација
Единица за под маса PREMIUM 

RE.SOURCE PREMIUM хром

RE.SOURCE PREMIUM мат

Број на материјалОзнакаФормаПовршина 
14581231001PREMIUM комплет чешма со CO2-цилиндарC-формаХром 
14581241001PREMIUM комплет чешма со CO2-цилиндарC-формаМат 
14581251001PREMIUM комплет чешма со CO2-цилиндарL-формаХром 
14581261001PREMIUM комплет чешма со CO2-цилиндарL-формаМат RE.SOURCE PREMIUM+

Опфатено е во испораката:

 • Единица за под маса PREMIUM+
 • Чешма PREMIUM+
 • Филтер за вода PreCoat
 • CO2-цилиндар од 425 g
 • Пакет за инсталација
Единица за под маса PREMIUM+

RE.SOURCE PREMIUM+ хром

RE.SOURCE PREMIUM мат

Број на материјалОзнакаФормаПовршина 
14581271001PREMIUM+ комплет чешма со CO2-цилиндарC-формаХром 
14581281001PREMIUM+ комплет чешма со CO2-цилиндарC-формаМат 
14581291001PREMIUM+ комплет чешма со CO2-цилиндарL-формаХром 
14581301001PREMIUM+ комплет чешма со CO2-цилиндарL-формаМат Додатоци

Потрошните материјали за Вашиот RE.SOURCE ќе ги добиете во веб-продавницата на РЕХАУ на:

rehau.com/webshop

1 412-D020 - 81150

2 Кертриџ за чистење

3 Средства за чистење и отстранување бигор

Ознака 
1   RE.SOURCE PreCoat-фитлер за вода 
2   RE.SOURCE кертриџ за чистење 
3   RE.SOURCE средства за чистење и отстранување бигор 


 

RE.SOURCE доживување во 360°

Држете го левото копче на глувчето притиснато и движете го глувчето налево или надесно.

 1. IGT_0639_360_0024 - 103239
 2. IGT_0639_360_0023 - 103238
 3. IGT_0639_360_0022 - 103237
 4. IGT_0639_360_0021 - 103236
 5. IGT_0639_360_0020 - 103235
 6. IGT_0639_360_0019 - 103234
 7. IGT_0639_360_0018 - 103233
 8. IGT_0639_360_0017 - 103232
 9. IGT_0639_360_0016 - 103231
 10. IGT_0639_360_0015 - 103230
 11. IGT_0639_360_0014 - 103229
 12. IGT_0639_360_0013 - 103228
 13. IGT_0639_360_0012 - 103227
 14. IGT_0639_360_0011 - 103226
 15. IGT_0639_360_0010 - 103225
 16. IGT_0639_360_0009 - 103224
 17. IGT_0639_360_0008 - 103223
 18. IGT_0639_360_0007 - 103222
 19. IGT_0639_360_0006 - 103221
 20. IGT_0639_360_0005 - 103220
 21. IGT_0639_360_0004 - 103219
 22. IGT_0639_360_0003 - 103218
 23. IGT_0639_360_0002 - 103217
 24. IGT_0639_360_0001 - 103216
Icon_FAQ_White_Online@3x - 85809Најважните прашања за RE.SOURCE

Во нашата сеопфатна збирка на често поставувани прашања, ќе дознаете детали за RE.SOURCE и сè што е важно во врска со темата вода за пиење.

Прочитајте повеќе

Engineering progress

Enhancing lives

НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА