Повеќе разновидност на водата за пиење и во канцеларијата – со RE.SOURCE

Уживајте во ладна, филтрирана, вриена жешка1 или вода со меурчиња од чешма, исто така и на работното место.

RE.SOURCE арматура на водата за пиење во канцеларијата


Разновидност на водата директно од чешмата – исто така и на работа.

Со RE.SOURCE уживате во филтрирана и ладна вода не само дома, туку и на работа. Исто така и вриена жешка вода1 и вода со меурчиња може да добијат од кујнската арматура. Дополнителен, надворешен влез за големи CO2-цилиндри до 10 kg овозможува уште повеќе капацитет на меурчиња.

Кујнска арматура што може повеќе е алтернативата за диспензерите за вода или резервоарите за вода што се трупаат. Ова заштедува простор во канцеларијата, бидејќи што не треба да се складира ништо повеќе. А има и помалку трошоци и напор при дополнителната порачка.

Друг бонус: задоволни вработени што секогаш може да уживаат во свежата вода, онака како што најмногу им се допаѓа.

Може да се поврзат CO2-цилиндри до 10 kg

Се пресметува: RE.SOURCE во комерцијалната работа.

Годишни трошоци за потрошувачка RE.SOURCE PREMIUM


¹ Функцијата за жешка вода е достапна само кај варијантата на производ RE.SOURCE PREMIUM+.

Engineering progress

Enhancing lives