Услуги

За РЕХАУ претставува големо значење, да биде сигурен партнер на своите клиенти во сите фази на проектот. Со широката палета на услуги и сервис, РЕХАУ го поддржува секој чекор во планирањето и реализацијата на градежниот проект.

Нашите услуги за ...

Контакт

Имате прашања или интереси? Контактирајте со нашата канцеларија за продажба во Ваша близина.

Побарај канцеларија за продажба

Engineering progress

Enhancing lives