Still_Title-WOW-2020-World-of-Windows-Location-Erlangen-Y - 1103770

World of Windows 2022

Добредојдовте во светот на прозорците WOW – World of windows - РЕХАУ претставува уникатно и спектакуларно искуство во Ерланген, Германија

16.05.2022

Дивизијата РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU Window Solutions) со саемот  World of Windows (WOW) 2022 на спектакуларна платформа, претставува уникатен концепт, обезбедувајќи ефективна размена на информации со пазарот. WOW 2022 ќе се одржи во Ерланген, од 19.04 до 15.07.2022 година.

Дивизијата РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU Window Solutions), секогаш се фокусира на близината до своите партнери и ефективната размена со нив, дури и во тешки и предизвикувачки услови: Добредојдовте во Светот на прозорците (World of Windows) 2022 ! Добредојдовте на WOW! Еден од значајните моменти ќе биде презентацијата на новиот GENEO RAU-FIPRO-X, кој со нетрпение се очекува во индустријата за прозорци.

„Безбедноста и здравјето, за нас, се секогаш во преден план. Ние нудиме системски решенија и секогаш сме ориентирани кон нашите партнери и вработени. Во безбедна и спектакуларна околина во Светот на прозорците (World of Windows) 2022, создаваме хибриден концепт и го комбинираме дигиталниот со аналогниот свет. Резултатот е атрактивна и инспиративна средина за индивидуални решенија од дивизијата РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU Window Solutions) за нашите партнери ширум светот“, вели Карстен Хеуер, извршен директор на РЕХАУ Прозорски решенија - REHAU Window Solutions.

WOW 2022: Простор за дијалог и интеракција на 600 квадратни метри

WOW 2022, се одржува на локацијата на РЕХАУ во градот Ерланген, Германија. Саемот претствува убедлив одговор на зголемените потреби на пазарот, за комуникација, дијалог и иновации. Создава простор за интеракција со реално искуство на 600 квадратни метри. Така, дивизијата РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU Window Solutions) понатаму го развива Светот на прозорците, кој освои награда во 2021 (German Brand Award 2021) и ја надополнува идејата за дигиталното искуство со централен аналогeн и во исто време безбеден простор, за презентација на системските решенија. 

„Партнерите на РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU Window Solutions) ќе имаат корист од WOW 2022, преку прилагодени средби со иновативни решенија во областа на бизнисот со прозорски профили, паметни производи, дигитални услуги и практична одржливост, на својот соодветен национален јазик и со експерт, како лице за контакт. “, вели Петер Котцур, директор за маркетинг.

РЕХАУ Прозорски решенија 2022 (REHAU Window Solutions 2022): успешни одговори за пазарите на глобалните мегатрендови како што се одржливост, дигитализација или урбанизација.

„РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU Window Solutions) постојано се фокусира на успехот на сите свои партнери и на ефикасната размена со пазарот. Нашиот мотивиран тим работи на ова секој ден со целосна посветеност. Особено во 2022-та година која ги поставува трендовите, презентираме и бројни иновативни како и холистички решенија. Тие им обезбедуваат на пазарите, успешни одговори за глобалните мегатрендови како што се одржливост, дигитализација и урбанизација. Заедно со целата индустрија за прозорци, со нетрпение го очекуваме WOW 2022, каде што заедно ќе продолжиме да ја пишуваме успешната приказна за GENEO RAU-FIPRO-X. Целосно за нашите партнери и за нови идни решенија: „Направи разлика. Развивај го бизнисот“, вели Хеуер.

Дивизијата РЕХАУ Прозорски решенија (REHAU WINDOW SOLUTIONS) повторно ги открива прозорците и вратите секој ден. За подобар живот. Неjзиниот уникатен пристап за рециклирање ЕкоПулс (EcoPuls) се залага за незаменлив концепт на одржливост во индустријата. REHAU WINDOW SOLUTIONS, како пионер и двигател на одржливи индустриски решенија, е водечки експерт за холистички системски решенија, долж целиот синџир на вредности:

Прозорци. Откриени одново за модерниот живот.
Engineering progress. Enhancing lives.

Engineering progress

Enhancing lives

Maximum cart size of 3 items has been reached!

Your sample cart items:
Type
Decor
Collection